OVER ONS

Waar sommige mensen recht op hun doel afgaan, ging dat bij Job wat anders. Als kind wilde hij achtereenvolgens banketbakker, parfumeur en concertpianist worden. Hij begon zijn studietijd met geneeskunde, wilde daarna een tijdje de diplomatie in en is uiteindelijk geëindigd in de banken van een rechtenstudie. Na deze omzwervingen ging hij in 2014 aan de slag als advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek, waar hij in 2018 medewerker werd.

Bij De Brauw raakte Job geïnteresseerd in teamprocessen en persoonlijke ontwikkeling, zowel bij anderen als bij zichzelf. Hij zag hoeveel verschillende soorten mensen er rondlopen (ja, ook in de advocatuur!) en hoe gelukkig en bevlogen die kunnen zijn als ze werk doen dat bij ze past. Maar hij zag ook hoe snel je jezelf kwijt kan raken en wat er gebeurt als er weinig aandacht is voor de mens achter de advocaat.

Nog steeds heeft Job het ontzettend naar zijn zin bij De Brauw, maar dat ging niet altijd vanzelf. Met Advocaatje Leef Je Nog hoopt hij andere advocaten bij hun proces te begeleiden.

Job houdt van kunst in alle soorten en maten; toneel, concerten, musea, films en boeken. Maar hij is ook vaak te vinden in de natuur, een theater of een hipsterkoffietent.

Heleen moest eerst twee banen proberen om er achter te komen dat het coach- en trainersvak helemaal haar ding is. Zij deed ervaring op bij een trainingsbureau in de Belgische Ardennen en sindsdien doet zij niets liever meer. En juist die ervaringen van toen het niet ging zoals ze wilde, helpen haar nu zich in te leven in de mensen die zij coacht.

Heleen is enorm nieuwsgierig, wat fijn is in haar vak. Ze stelt prikkelende vragen en houdt je een spiegel voor wanneer dat nodig is. Ze maakt je graag bewust van jouw eigen-wijsheid en talenten en laat je zien hoe je hier op kan leren vertrouwen. Heleen wordt er blij van om mensen in beweging te krijgen.

Naast Advocaatje Leef Je Nog heeft ze haar eigen Buro Open Deur, is ze docent Vaardigheden en Ethiek binnen de Beroepsopleiding voor de advocatuur en met haar bedrijf Geneeskeuze traint en coacht ze professionals in de medische wereld.

Heleen houdt van verandering en afwisseling; gelukkig is geen dag in haar leven hetzelfde. Samen met haar twee dochters Guusje en Kiek en vriend Wouter woont ze in Amsterdam West. Heleen is graag buiten: hardlopen, zeilen of lekker door de stad touren op haar fiets.